Skip to content

Over Claudia

“zorgen”. Zorgen voor mijn zusje, neefjes en nichtjes. Dit is gebleven en heb hierin nu eenmaal mijn roeping gevonden. Ik krijg een kick als ik aan het einde van een kraambed hoor dat mensen een fijne eerste week hebben gehad en vertrouwen hebben om het zelf te gaan doen.

Na meer dan 15 jaar werkervaring en een hele hoop opleidingen verder is deze roeping verbreedt. Het is mijn missie geworden om zo veel mogelijk ouders van pasgeboren baby’s met wat meer zelfvertrouwen te laten genieten van de eerste jaren van hun kindje.

Als moeder van 2 meisjes weet ik wat het inhoudt, die verantwoording, het reageren op iets waarvan je soms niet weet wat het is en om af en toe eens intens vermoeid te zijn vanwege die slechte nachten. Daar gaan alle ouders doorheen en soms is het gewoon fijn om even die bevestiging te krijgen of iemand te hebben waar jij je vragen aan mag stellen.

Het mooie aan dit vak is dat ik na meer dan 15 jaar werkervaring wel 3 boeken kan schrijven over mijn ervaringen. Geen dag is hetzelfde en geen mens is hetzelfde.

Dat maakt dit werk prachtig! Wees jezelf en doe het op jullie manier, dat is wat ik ieder jong gezin mee wil geven.

Schermafbeelding 2021-02-10 om 16.28.02