Skip to content

Referenties

Lees hieronder de referenties over kraamzorg, internationale kraamzorg of slaapcoaching.

Kraamzorg

Claudia is top! Heel erg behulpzaam, denkt fijn mee en is goed meegegaan met de tijd m.b.t zorg en babykennis.Ook is de nazorg super, ik kon nog nabellen bij vragen en onzekerheden en dat neemt ze echt de tijd voor je! Dat gaf een heel fijn gevoel. Enige minpunt is dat ze niet langer kon blijven, maar daar kon zij niks aan doen. We hebben alles uit de tijd gehaald die we hadden samen. Echt een aanrader en gewoon een hele leuke, vlotte en vooral zorgzame vrouw. Top!

Zeer prettig contact. Claudia paste zich zeer makkelijk in in ons gezin incl huisdieren. Niets was haar teveel en kon ons met elke vraag helpen. Niet alleen zeer kundig maar ook nog eens erg prettig in de omgang!

Door de aanwezigheid van Claudia in mijn kraamtijd heb ik als alleenstaande moeder optimaal kunnen genieten van de start met mijn tweede zoontje en heb ik in de kraamtijd er vertrouwen in gekregen dat ik dit zelf ook weer kan als Claudia haar tijd er bij ons op zit. Ik heb veel vragen kunnen stellen over de borstvoeding die dit keer ook goed op gang is gekomen en ben als moeder ontlast en in de watten gelegd door Claudia. Ze wist goed in de spelen op mijn gezinssituatie!

Naast de adviezen over de verzorging van de baby heeft Claudia ook heel veel oog voor wat de moeder nodig heeft. Een luisterend oor, zelf laten ervaren en veel humor! Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad!

Claudia heeft ons een onvergetelijke kraamweek gegeven! Vanaf het moment dat we thuis kwamen uit het ziekenhuis met onze dochter heeft ze ons alles met veel geduld en vertrouwen geleerd. Buiten de geweldige zorg die ze aan moeder en kind verleent, heeft ze veel kennis en ervaring m.b.t. borstvoeding. Het ging bij mij niet vanzelf, maar heeft door de vele tijd, energie en aandacht er voor gezorgd dat ik na de kraamweek met goede moed ook zonder haar aanwezigheid door kon gaan. Nu, na 4.5 maand, geef ik nog steeds met veel plezier borstvoeding en ben ik nog steeds dankbaar dat ik heb doorgezet met de support, kennis en kunde van Claudia. Verder is Claudia een ontzettend prettig en gezellig persoon en raden wij haar aan iedereen enorm aan!

Claudia heeft ervoor gezorgd dat wij vol vertrouwen de zorg voor ons kindje op ons kunnen nemen. Ze neemt echt de tijd voor moeder en kind, legt alles rustig uit en neemt je in alles rondom de zorg voor je kindje en jezelf mee. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je geen omkijken hebt naar het huishouden. Ze is standvastig, vriendelijk en oprecht. Het was een feestje om haar in huis te hebben!

We hebben een ontzettend fijne eerste week gehad met onze zoon en Claudia als kraamhulp. Claudia voelden perfect aan wat wij belangrijk vonden en wat we juist níet wilden. Geduldig legde ze alles steeds weer uit, waarbij ze ook steeds onbevooroordeeld meerdere opties besprak. Ze was erg flexibel, behulpzaam en past zich aan aan de wensen en het reilen en zeilen in het gezin. Wat mij betreft had ze nóg een week mogen blijven!

Mede dankzij de zorg van Claudia hebben we een heerlijke kraamweek gehad! Claudia is netjes, lief, duidelijk en vooral ook heel gezellig. Ze voelde feilloos aan wat we nodig hadden en niks was te veel. Ze heeft er voor gezorgd dat we na de kraamweek vol vertrouwen en plezier verder konden met de zorg voor ons eerste kindje. Nogmaals ontzettend bedankt!

Bij de geboorte van onze dochter hadden we het geluk dat we Claudia als kraamverzorgster hadden. Er was vrijwel meteen een klik, doordat Claudia zich heel dienstbaar opstelde binnen het gezin. Onze aanpak was leidend en zij stuurde bij waar nodig was, of hielp ons als we vragen hadden. Daarnaast hielp ze ons met het huishouden en was nooit te beroerd om een stap extra te zetten. Claudia is een ontzettend capabele kraamverzorgster, maar vooral een heel fijn mens.

Kraamzorg internationaal

Mijn man en ik hebben ons eerste kindje gekregen in Parijs. Omdat wij ons eerste kindje verwachtte vonden wij het belangrijk om te investeren in een goede eerste periode met onze baby. Op aanraden van een vriendin zijn wij in contact gekomen met Claudia en hebben we middels een videocall kennisgemaakt. Meteen hadden we een fijne klik. We hebben duidelijk besproken wat wij belangrijk vonden en heeft Claudia ons alle ins en outs verteld omtrent kraamzorg en kraamzorg in het buitenland. Later in de zwangerschap hebben we Claudia nog ontmoet in Nederland.

Tijdens de kraamweek hebben we enorm genoten van onze pasgeboren dochter en gaf het ons een heel fijn gevoel dat Claudia de eerste week bij ons was. Ze heeft ons alles bijgebracht over een pasgeborene, heeft ons onze eigen keuzes laten maken en waar nodig bijgestuurd. Wij waren ontzettend blij met Claudia en we vonden het heel plezierig om haar in huis te hebben. Sterker nog, we hebben haar onwijs gemist!

Claudia heeft ervoor gezorgd dat wij echt hebben kunnen genieten de eerste week na de komst van onze dochter. Wij wonen in Madrid en hadden geen familie of vrienden om ons heen. Claudia gaf ons een feestje door echt met ons mee te genieten, ze gaf ons veel informatie en na de kraamweek mocht ik zelfs nog steeds met haar bellen om al mijn vragen te stellen. Wij raden Claudia zeker aan! Het regelen van kraamzorg in het buitenland is ons heel erg meegevallen. Claudia heeft bijna alles op zich genomen zodat wij hier bijna geen omkijken naar hadden. Ze was duidelijk in wat er geregeld diende te worden zodat wij meteen wisten hoe de vork in de steel zat als het ging om kraamzorg in het buitenland. Ik maakte me hier wat zorgen over maar dat was meteen weg toen we Claudia hadden leren kennen. Het was geweldig!

Slaapcoaching

Claudia gaf tijdens onze kraamweek als kraamverzorgster al veel handige tips die we meteen toe konden passen. Helaas verliep ons slaapritueel na 3 maanden even wat anders. Claudia gaf ons aan dat onze zoon wel eens reflux zou kunnen hebben. Middels een consult heeft Claudia ons wegwijs gemaakt in de wereld van reflux. Hierna wisten we precies wat de symptomen waren, welke (medische) weg wij moesten bewandelen en hoe wij ons mannetje moesten staan om te bereiken wat wij wilden. Heel bewust is Claudia van het medische gedeelte afgebleven om onrust en dubbele antwoorden te voorkomen. De handvatten die zij gaf waren wel van essentieel belang. Dat wij al wisten wat reflux zoal inhield heeft er dus voor gezorgd dat wij geen slopend traject hebben hoeven doorlopen en de arts dus met ons meedacht. Nadat de reflux was afgenomen heeft Claudia ons richtlijnen meegegeven voor het slapen. Onze zoon slaapt als een roosje nu.

Onze dochter was meteen vanaf de geboorte onrustig. Dit hebben we een tijdje aangekeken maar beter ging het niet. Mijn buurvrouw heeft Claudia als kraamverzorgster gehad en zij gaf mij haar nummer door. Ik heb met Claudia een heel fijn gesprek gehad al wandelend door het bos. Er kwam al snel naar voren dat het euvel bij mij lag. Ik was te onzeker en te onrustig en dat had zijn neerslag op onze dochter. Claudia is niet alleen een fijne slaapcoach, ze is ook een hele fijne mamacoach. Nu na een aantal gesprekken lukt het mij om niet meer zo onzeker te zijn en is er veel meer rust in de tent. Ook dat heeft weer zijn neerslag op het gedrag van mijn dochter. Ik ben Claudia eeuwig dankbaar.